Installation & Service

Vi udfører kun installationer og vedligeholdelse, der lever op til Bang & Olufsens høje standarder. 

Når du køber et Bang & Olufsen produkt i en af vores butikker, gør vores eksperter deres yderste for at levere den bedst tænkelige service. Uanset om du ønsker det komplette home automation-system eller fuldt integreret surround soundopsætning, har vi løsningen til netop dine behov. Vi hjælper med alt fra indledende rådgivning til endelig implementering. Vores mål er ganske enkelt optimal brugervenlighed via din Bang & Olufsen fjernbetjening. Vi vurderer løbende det arbejde, vores serviceteknikere og samarbejdspartnere udfører, for at sikre optimal kvalitet og total Bang & Olufsen certificering. 

Industriførende standardgaranti
At købe et Bang & Olufsen produkt er en sikker og varig investering. Alle nye Bang & Olufsen produkter købt i en af vores butikker er naturligvis omfattet af mindst tre års garanti * omfatter ikke B&O Play. Alle istandsatte produkter købt i butikken leveres med en special garanti. Bang & Olufsen tilbyder dig en unik mulighed for at tilkøbe en udvidet garanti på dine Bang & Olufsen produkter * omfatter ikke B&O Play. Kontakt os endelig med spørgsmål vedrørende garantien, da vi kan tilbyde  uanset om produktet er nyt eller brugt 


Vores installatører står klar

Uanset om du ønsker en Bang & Olufsen hjemmebiograf eller BeoLink opsætning, der giver mulighed for musik i alle rum, kan vi skræddersy installationen til netop dit hjem. Vores dygtige installatører er klar til at skjule kabler og anvender de bedste materialer til at integrere den perfekte opsætning i dit hjem. 

Hurtig reparation
Hvis du mod forventning oplever problemer med produktet, skal du blot kontakte os – så sørger vi for en hurtig, men grundig reparation. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Fortæl os om problemet, så sørger vi for resten.

Bang & Olufsen Nyborg

Korsgade 15
5800 Nyborg

CVR: 24240827

Telefon: 65 31 23 24
Email: nyborg@beostores.com

Åbningstider i butikken

Mandag - torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 18.00
Lørdag 10 - 13.00
Søndag Lukket

Sommerlørdage (1. maj - 1. sep.) 10.00 - 14.00. Åbent efter aftale - ring og aftal tid

Betalingsmuligheder

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og JCB

Handelsbetingelser