NYT MEDLEM AF MULTIROOM FAMILIEN

BeoSound Edge

BeoSound Edge er en unik højttaler og et minimalistisk designobjekt, der leverer en kraftfuld dynamisk lydydelse til hjemmet. Designet til intuitiv berøring og bevægelse er denne højttaler en guddommelig og udbrudt kreds af lydklarhed, præcision og skønhed.

 

BeoSound Edge er den seneste tilføjelse til vores sortiment af trådløse højttalersystemer, og den repræsenterer en helt ny måde at tænke interaktion og lyd på.

Det raffinerede ydre i poleret aluminium gemmer i sin kerne på et akustisk mesterværk. BeoSound Edge demonstrerer verdens første aktive basport. Selv ved lav lydstyrke har lyden præcision og finesse, mens bassen er forbløffende kraftig ved høj lydstyrke.

 

Magisk betjening

Det er fortryllende at betjene BeoSound Edge. Et skub i en hvilken som helst retning fra BeoSound Edges tyngdepunkt regulerer lydstyrken. Rul den lidt fremad for at øge lydstyrken eller bagud for at reducere den. Jo mere du ruller den, jo mere intens bliver lydoplevelsen - så det er em dynamisk "lydspeeder".

En let modstand og dæmpning får den særlige rullebevæglese til at føles både luksuriøs og intuitiv. Det samme gælder, når du monterer produktet på væggen. Du overvinder tyngdekraften og oplever den samme magiske betjening, selv med vægmontering.

Et magisk lys gennem aluminium skaber en livlig og indbydende brugerflade, som aktiveres ved hjælp af bevægelsesfølere, når du nærmer dig, men som forsvinder, når der ikke er brug for det.

 

Brugervenlighed - fleksibilitet

Samtidig giver BeoSound Edge dig den ultimative frihed, inden for hvordan du afspiller musik. Den er en wi-fi- og Bluetooth-opkoblet højttaler, som giver dig mulighed for nemt at streame fra dine yndlingsmusiktjenester via AirPlay 2, indbygget Chromecast eller Bluetooth.

Du kan koble dig på den melodi, der afspilles i andre rum, eller afspille forskellige ting i hvert af husets rum. Bang & Olufsen har gjort det enkelt for kunden frit at vælge mellem 3 multiroom- teknologier, AirPlay 2, Chromecast eller BeoLink.

 

PÅ GULVET

PÅ VÆGGEN

En BeoSound Edge, der står på gulvet, kan være pragtfuld som hovedattraktion, stå i fred og ro i et hjørne eller stilrent supplere andre møbler. Den plads, højttaleren rent faktisk optager, er minimal, så du kan placere den, lige der hvor du vil have din lyd. Dens diskrete gulvbase forstærker produktets "stående mønt"-udtryk og giver samtidig den magiske rullebevægelse.

Ved at hænge udstrakt som et ur på en banegård opdeler den taktfuldt rum i dit hjem og gør dem mere tiltalende med lyd i to retninger. Ved hjælp af en fjeder indeni som modvægt ophæver den lidt magisk tyngdekraften, mens den stadig gør det muligt for brugeren at mærke produktets inerti, hvilket giver en overraskende vidunderlig fornemmelse.

Bang & Olufsen Nyborg

Korsgade 15
5800 Nyborg

CVR: 24240827

Telefon: 65 31 23 24
Email: nyborg@beostores.com

Åbningstider i butikken

Mandag - torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 18.00
Lørdag 10 - 13.00
Søndag Lukket

Sommerlørdage (1. maj - 1. sep.) 10.00 - 14.00. Åbent efter aftale - ring og aftal tid

Betalingsmuligheder

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og JCB

Handelsbetingelser