Handelsbetingelser

Når du handler med Bang & Olufsen Nyborg, skal du acceptere følgende betingelser:

1. PRISER

Bang & Olufsen Nyborg tilbyder gratis levering på alle ordre over 500 kr. i Danmark. Alle priser er inklusive 25 % dansk moms.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

2. SIKKERHED

Bang & Olufsen Nyborg bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem din Internet browser og betalingsserveren, i vores tilfælde Quickpay & NETS/Teller. Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os.

  • Vi bruger aldrig dine personoplysninger til andet end vores samhandel.
  • Vi videregiver aldrig dine personoplysninger til tredje person.
  • Vi gør dig altid klart og tydeligt opmærksom på betingelserne for handlen.
  • Vi gør dig altid klart og tydeligt opmærksom på dine fortrydelses- og reklamationsrettigheder.
  • Vores betalingsløsning er krypteret og sikkerhedsgodkendt.
  • Vi oplyser dig tydeligt om, hvilken virksomhed du handler med.
  • Vi sender dig aldrig mails eller nyhedsbreve, uden at du udtrykkeligt har accepteret det.

Når du køber hos Bang & Olufsen Nyborg handler du kun med os, uanset hvilket firma dit køb måtte være leveret fra.

3. BETALING

På Bang & Olufsen Nyborg kan du betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort som Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro og Diners Club. Ønsker du at dele din betaling over flere gange, så har mulighed for at indgå en låneaftale, hvor du online kan ansøge om et lån og aftale over hvor mange måneder, du ønsker at betale. Læs nærmere under FINANSIERING.

Ved betaling med Dankort eller kreditkort på Bang & Olufsen Nyborg, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Vi ligger ingen gebyrer på din betaling med kreditkort, og vi hæver først beløbet på din konto, når varerne sendes fra Bang & Olufsen Nyborg.

4. LEVERINGSBETINGELSER OG FRAGT

Hos Bang & Olufsen Nyborg leverer vi fragtfrit for køb over kr. 500 i Danmark.

Når du køber en vare på Bang & Olufsen Nyborg ser du som den sidste del af bestillingsprocessen en kvittering. Vi anbefaler, at du gemmer den og eventuelt printer den ud umiddelbart efter købet. Kvitteringen, ordrebekræftelsen vi sender på mail eller den faktura som vi sender med selve varen, bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Kort efter, at du har gennemført dit køb på Bang & Olufsen Nyborg, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail, forudsat du har oplyst en korrekt e-mailadresse, da du afgav ordren. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, eventuelt leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer og en kopi af vores forretningsbetingelser. Skulle du ved en senere lejlighed ønske en kopi af denne ordrebekræftelse, kan du kontakte os på tlf.: +45 65 31 23 24.

Du er også meget velkommen til at afhente dit køb i vores butik - husk blot ordrebekræftelsen og billed-ID.

5. FORTRYDELSESRET

Alle dine køb hos Bang & Olufsen Nyborg er omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftalelovens § 17. Se også nedenstående under specialfremstillede varer.

Du kan fortryde købet, ved at sende varen retur inden for fortrydelsesfristen eller ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset eller andet afhentningssted. Fortrydelsesfristen er 14 dage, regnet fra den dag, du har modtaget varen.

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, benyt venligst RETURFORMULAREN. Du kan også annullere kontrakten i en utvetydig erklæring. Det kan du gøre ved at sende en mail til salg@beonyborg.dk.

Vi anbefaler at du benytter Post Danmark ved returnering af varer. Husk at gemme tracking nummeret og pak varerne forsvarligt ind. Du har ansvaret for varen, til den ankommer til vores. butik.

Fortryder du dit køb, skal du inden fortrydelsesfristens udløb returnere varen forsvarligt emballeret til:

Bang & Olufsen Nyborg
Korsgade 15
5800 Nyborg
Danmark
CVR: 22 24 08 27

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til Bang & Olufsen Nyborg. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du for eksempel gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet med henblik på forsendelse.

Ved fortrydelse af købet skal du selv betale for at sende varen retur. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, og vi modtager ikke returvarer sendt uden omdeling. Det er som hovedregel en betingelse, at du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Ved køb af varer hvor den originale emballage er en væsentlig del af varens værdi, skal den originale emballage altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved at pengene sættes tilbage til din bank/kort. Det sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes. Tilbagebetalingen sker senest 8 dage efter modtagelsen.

Ved indsendelse af produkter, hvor angivne fejl og mangler ikke dækkes af en reklamation, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200 inkl. moms. Derudover vil fragtomkostninger blive opkrævet. 

6. REKLAMATIONSRET

Bang & Olufsen Nyborg yder 24 måneders reklamationsret på alle vores varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Opdager du en fejl eller mangel ved dit køb, beder vi dig ringe til os herom hurtigst muligt inden du sender varen retur. Tlf.: +45 65 31 23 24

For at gøre brug af reklamationsretten skal reklamationen være berettiget, og manglen eller fejlen må ikke være opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Bang & Olufsen Nyborg forbeholder sig retten til at få defekte varer efterset og eventuelt repareret hos importørens, producentens eller vores egen reparatør for vurdering om reklamationen er berettiget. Udgifter ved disse eftersyn betaler Bang & Olufsen Nyborg.

7. PERSONDATAPOLITIK

I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer. Oplysningerne er navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Bang & Olufsen Nyborg gemmer dine oplysninger forsvarligt og udelukkende til brug for vores regnskaber og som dokumentation for salget. Oplysningerne gemmes i 5 år, som det kræves i bogføringsloven. De bliver ikke misbrugt til markedsføring eller videregivet til tredjepart.

Bang & Olufsen Nyborg opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre i forbindelse med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kortbetalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre dig mod misbrug.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, registreres du med navn og e-mail. Disse oplysninger gemmes og bruges kun i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Du har altid mulighed for indsigt i dine data, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Vi registrerer ikke oplysninger om din færden på Bang & Olufsen Nyborg. Vi bruger dog Google Analytic for anonymt at sporer vores kunders tilfredshed for derved at kunne forbedre os.

Er du nervøs for cookies på din PC, kan du i Internet Explorer går i menuen Funktioner > Internetindstillinger > Slet cookies, for at slette alle spor fra din færden på nettet.

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 65 31 23 24.

8. ANSVARSFRASKRIVELSE & FORBEHOLD

Bang & Olufsen Nyborg kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger den danske lovgivning.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte varer samt leveringssvigt. Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

 

Bang & Olufsen Nyborg

Korsgade 15
5800 Nyborg

CVR: 24240827

Telefon: 65 31 23 24
Email: nyborg@beostores.com

Åbningstider i butikken

Mandag - torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 18.00
Lørdag 10 - 13.00
Søndag Lukket

Sommerlørdage (1. maj - 1. sep.) 10.00 - 14.00. Åbent efter aftale - ring og aftal tid

Betalingsmuligheder

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og JCB

Handelsbetingelser