BeoSound Edge

BeoSound Edge er en unik højttaler og et minimalistisk design, som gennem en næsten magisk betjening leverer en kraftfuld dynamisk lydydelse til hjemmet.

Det raffinerede ydre i poleret aluminium gemmer i sin kerne på et akustisk mesterværk. BeoSound Edge demonstrerer verdens første aktive basport. Selv ved lav lydstyrke har lyen præcision og finesse, mens bassen er forbløffende kraftig ved høj lydstyrke.

Det er fortryllende at betjene BeoSound Edge. Et skub i en hvilken som helst retning fra BeoSound Edges tyngdepunkt regulerer lydstyrken. Rul den lidt fremad for at øge lydstyrken eller bagud for at reducere den. Jo mere du ruller den, jo mere intens bliver lydoplevelsen - så det er en dynamisk "lydspeeder".

En let modstand og dæmpning får den særlige rullebevægelse til at føles både luksuriøs og intuitiv. Det samme gælder, når du monterer produktet på væggen. Du overvinder tyngdekraften og oplever den samme magiske betjening, selv med vægmontering.

Samtidig giver BeoSound Edge dig den ultimative frihed, inden for hvordan du afspiller musik. Den er en wi-fi- og Bluetooth-opkoblet højttaler, som giver dig mulighed for nemt at streame fra dine yndlingsmusiktjenester via AirPlay 2, indbygget Chromecast eller Bluetooth.

 

Bang & Olufsen Nyborg

Korsgade 15
5800 Nyborg

CVR: 24240827

Telefon: 65 31 23 24
Email: nyborg@beostores.com

Åbningstider i butikken

Mandag - torsdag 10 - 17.30
Fredag 10 - 18.00
Lørdag 10 - 13.00
Søndag Lukket

Sommerlørdage (1. maj - 1. sep.) 10.00 - 14.00. Åbent efter aftale - ring og aftal tid

Betalingsmuligheder

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og JCB

Handelsbetingelser